Уж много го обичаха, а всъщност те го изгонили! Аутуори обяви кои са хората, които го принудили да напусне Лудогорец!

пауло аутуори

Пауло Аутуори вчера бе официално представен като новия старши треньор на колумбийския Атлетико Насионал. На пресконференцията обаче бразилският специалист си изпусна нервите и разкри истинската причина да напусне Лудогорец. Той първоначално обяви, че се маха заради раздялата на клуба с Методи Томанов, човекът, който го доведе в Разград. Вчера обаче Аутуори призна, че си е тръгнал от Делиормана, защото в клуба е имало прекалено много бразилци. Припомняме, че точно кариоките бяха играчите, които се изказваха най-ласкаво за специалиста, но всичко изглежда е било прах в очите.

„Смятате ли и в Атлетико да доведете толкова много бразилци, колкото и в Лудогорец?“, бе въпросът, който разгневи Аутуори.

„Това не отговаря на истината! Аз не съм взел нито един футболист от Бразилия в Лудогорец, те вече бяха част от отбора, когато пристигнах там. Всъщност, това е и причина да си тръгна от клуба“, разказа опитният специалист. Той допълни и, че в бъдеще би разчитал на играчи от Бразилия в Атлетико, но на този етап е доволен от футболистите, с които разполага. Дебютът на Пауло Аутуори начело на колумбийския отбор ще е в неделя.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ