Наказал два пъти ЦСКА с Левски ги отписа за титлата! Отсече: Сваляме Лудогорец от върха и влизаме в историята!

ЦСКА Левски 2ро (52)

ЦСКА няма да е част от борбата за шампионската титла в България, смята звездата на Левски Паулиньо. Бразилецът, който миналата година вкара два пъти срещу „червените“, заяви в родината си, че „сините“ и Лудогорец до последно ще са точка за точка в първенството и един от двата отбора ще се окичи със златните медали.

„Справяме се добре, вървим точка за точка с Лудогорец и мисля, че ще сме така до края на шампионата. Много сме концентрирани върху това да спечелим титлата този сезон, защото така ще запишем имената си в историята на клуба. Най-голямата ни цел е това, но разбира се, че искахме и Купата. За съжаление отпаднахме, но така 100% от силите ни ще отидат за това да станем шампиони“, споделя Паулиньо пред Lance.com. Другият бразилец в тима – Луан Виана, също се надява на златните медали, като разказва и, че вече се аклиматизира към стила на отбора и се чувства все по-добре в Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ