Само в 7DniSport.bg

Италия отново е в краката на Виктор Йосифов! На 33 години е №1, Скримов също удивлява

7 Dni Sport07.11.20180
виктор йосифов

Капитанът на националите Виктор Йосифов оглави класацията на състезателите, реализирали най-голям брой точки от блокади в италианския елит. В миналия кръг 33-годишният център бе на второ място в подреждането, но играта му в двубоя срещу Падуа го изстреля на върха.

Йосифов има 17 точки от блокада до момента (4, именно в мача от пети кръг). На второ място се нарежда Кармело Гито от Топ Волей (Латина) с 15 блока, трети е белгийският национал Пиетер Верхеес от Консар Равена – с 13 блока, 5 от срещата с Вибо Валентия. Петицата се допълва от сърбина Марко Подрашчанин от Перуджа и Стефано Менгодзи от Тоно Калипо Вибо Валентия – и двамата имат по 12 точки от този елемент в актива си.

При реализаторите на асове Тодор Скримов  е втори – с 14 аса, като дели позицията със сръбската звезда Александър Атанасийевич.

Лидер е отново Вилфредо Леон от Сър Сейфти Конад (Перуджа), с 24 точки от сервис. В топ 5 влизат и американецът Мика Кристенсън (Модена) и украинецът Юрий Гладир (Ема Вилас Сиена).

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ