Стойчо Младенов си подписа присъдата в Блиц! Шеф №1 на ЦСКА: Да не стъпва повече на „Армията“

7 Dni Sport07.11.2018
Стойчо Младенов

Медийните мазници на Стойчо Младенов се опитаха да му изрисуват вежди, но така му избодоха очите, че той вече няма да види треньорски пост на „Армията“! Защото срещу Екзекутора настръхна шеф №1 на „Армията“ – публиката.

Публикация в Блиц опита да представи като особен героизъм решението на Младенов да дари 10 процента от над четвърт милион, който има да получава от ЦСКА! Това обаче имаше обратен ефект и привържениците на ЦСКА така полудяха, че модераторите не смогват да изтрият коментарите им.

Феновете са на мнение, че при положение, че като треньор на ЦСКА в различните години Младенов и фамилията му са получили като заплати, премии и комисионни над 3 милиона лева, сега да отчупва такава троха за клуба е подигравка с легенди като Пената, които се отказаха от всичките си взимания.

Ултрасите са категорични, че с това си безумно решение Стойчо си е затворил завинаги вратата за „Армията“.

One comment

  • Yulian Milev

    07.11.2018 at 13:54

    Ако беше оставил за себе си „само“ 100 бона, пак щеше да излезе като герой. Но с тези мижави 10% буквално се подигра с феновете. Каквото и да е постигнал като треньор, всички знаем че, е един от онези които са взимали комисионни от трансфери, и то доста големи.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ