Белия каза какво не направи Ботев, за да измъкне нещо от „Герена“ и похвали топ таланта на Пловдив

Левски Ботев Пловдив (5)

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров обяви част от причините за поражението с 1:4 от Левски на “Герена”. Треньорът обяви, че статичните положения и липсата на самочувствие при владеенето на топката са били ключови за загубата.

“Заслужена победа за Левски. През целия мач имахме проблеми с владеенето на топката. Започнахме да я владеем при 4:1. Два гола при статични положения, там сме допуснали грешки, но всеки ги допуска. По-големият проблем беше, че не владеехме топката, отстъпихме на агресията на Левски.

Би трябвало играчите да имат самочувствие. Показаха, че имат качества, но явно днес не бе техният ден. Най-вероятно е имало и умора, но направихме ротации.

Направихме доста грешки. Два гола от статично положение не бива да се допускат. Между малкия пеналт и дузпата да ти отбележат гол с крак, значи нещо не сме направили както трябва.

Не мисля, че умората е основната причина. Основната е липсата на самочувствие при играта с топка. Кристиян Добрев показа, че не се притеснява, ще му се гласува доверие”, каза Киров след двубоя от 14-ия кръг на Първа лига на “Герена”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ