Двама титуляри се борят за местата си в ЦСКА! Маестрото от миналата година на път да изхвърчи?

Цска Етър (19)

Ръководството на ЦСКА ще реши дали да удължи договора на Тиаго след края на есенния дял. Контрактът на португалеца изтича през лятото на 2019 г.

По-рано този сезон двете страни имаха предварителни разговори, но не се стигна до споразумение. Тиаго се представя по-слабо през настоящия шампионат, като има само 3 гола и 1 асистенция в 13 мача в елита.

По същото време миналата година португалецът беше реализирал 7 попадения и имаше 6 асистенции. Трябва да се отчете, че при Ел Маестро той е използван и като външен халф – както отляво, така и отдясно.

През зимата ЦСКА ще реши дали да предложи нов договор и на вратаря Черниаускас. Неговият контракт също изтича през лятото на 2019 г.

След края на есенния дял армейците ще привлекат двама или трима нови, като сред тях може да е звездата на Ботев Пд Тодор Неделев. За плеймейкъра имаше преговори и през лятото, но тогава той отказа на червените.

Армейците ще се разделят с поне двама или трима футболисти след края на есенния дял. Възможно е част от по-младите състезатели да бъдат преотстъпени. Етър проявява интерес към привличането за постоянно на бранителя Гълъбов и халфа Колев, като двамата са преотстъпени на „Ивайло“ до края на тази година.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ