Само в 7DniSport.bg

Този българин удиви цял САЩ, ето какво направи

7 Dni Sport02.11.20180
15411449111

Роденият в България Александър Георгиев отрази 28 удара в редовното време и продължението, а след това спаси и две дузпи при победата на Ню Йорк Рейнджърс с 3:2 след дузпи като гост на Анахайм Дъкс.

Така „рейнджърите“ приключиха с два поредни успеха серията си от четири последователни гостувания.

За 22-годишния Георгиев това е втора победа за сезона от три мача. Той игра при успеха над Флорида Пантърс и при загубата от Каролина Хърикейнс. Това пък беше общо 13-и мач в кариерата на вратаря в НХЛ.

Брет Хаудън завърши с гол и асистенции, а Кевин Хейс също беше точен. Матс Цукарело и Мика Зибанеджад вкараха при дузпите, където Георгиев се справи перфектно с изпълненията на Понтус Аберг и Раян Гецлаф.

Якоб Силверберг и Рикард Ракел се разписаха за „патоците“ в редовното време, а Джон Гибсън направи 22 спасявания. Ракел се разписа само 25,3 секунди преди финалната сирена, когато тимът му извади вратаря Гибсън, за да пусне допълнителен полеви игра. Поражението означава, че Анахайм е в серия от седем поредни мача без победа в НХЛ.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ