Ботев даде свидни жертви в Стара Загора! Ето кой няма да играе срещу Левски

Витоша Бистрица Ботев Пловдив (7)

Ботев Пловдив загуби един от основните си играчи за гостуването на Левски в неделя за първенство. Защитникът Радослав Терзиев, който напоследък е използван като халф, получи пети жълт картон в двубоя с Берое за купата и ще бъде наказан, информира „Тема спорт“. Той имаше четири официални предупреждения от началото на кампанията.

Това обаче може да не е единственото главоболие за старши треньора на жълто-черните Николай Киров-Белия. На почивката играещият на инжекции Йордан Минев, който бе повален от вирус в навечерието на срещата, бе заменен от Филип Филипов, който също бе на обезболяващи. Това също може да се окаже сериозен проблем пред Киров, който няма да има алтернатива за левия бек.

Снощният мач под Аязмото бе изгледан на живо от един от помощник-треньорите на Левски – Небойша Милошевич. В неделя сините приемат канарчетата от 15:00 часа. На трибуните бе и селекционерът на националния ни отбор Петър Хубчев, който има доста избраници и от двата тима.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ