Престъплението на годината! Рекетират министър Кралев да откаже олимпиадата в България!

Красен Кралев и шампиони по бразилско джу-джицу - Николай Николов и Иво Георгиев

Това вече минава всякакви граници!

Еко-терористите, които ги мързи тези дни да организират протести по паветата, намериха друг начин да оправдават чуждестранните грантове, с които се спонсорира антибългарската им дейност.

Откакто стана ясно, че лично президентът на МОК Томас Бах покани България да кандидатства за домакин на Зимните младежки олимпийски игри, Зелените взеха на мушка спортния министър Красен Кралев.

Те заляха личния профил на варненеца във Фейсбук, както и страницата му. В почти ултимативен тон бандата на Зеления Бин Ладен поставя исканията си:

  • България да се откаже от провеждането на олимпиадата или поне да се опита да я смени за лятна!
  • Ако приеме зимна, да не се провеждат никакви състезания в Банско!
  • Да се спрат държавните пари за едни от най-големите звезди на България – ансамбъла ни по художествена гимнастика, световният шампион Радо Янков, волейбола и останалите, защото имат за спонсор…Фибанк
  • Да не се дават пари за провеждането на стартове от световните купи по ски и сноуборд в Банско, нищо че рекламата на страната от излъчването на тези стартове се оценява на милиони долари.
  • Куриозното е, че предводителят на зелените рекетьори – Зеления Бин Ладен, през неделя си пие кафето с Бойко Борисов. Което не му пречи да рекетира един от най-успешните му министри! Нищо, че самият Борисов се похвали: България ще спечели милиард от провеждането си Зимни младежки олимпийски игри.

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ