Това ли ще е първият зимен трансфер на „Герена“, „син“ юноша обяви: Бих се върнал

7 Dni Sport29.10.2018
Левски Верея (2) Славиша Стоянович

Халфът на Берое Борислав Цонев даде обширно интервю пред Канал 3. Националът заяви, че бившият му клуб Левски може да стане шампион и би се завърнал на „Герена“, ако получи предложение. Офанзивният футболист добави, че старозагорци имат място в Топ 3 на Първа лига.

„Започнахме по-добре. Направихме доста победи. Пропуснахме и доста шансове за победи. Има какво още да работим. Имаме място в Топ 3. Чисто футболно надиграхме ЦСКА. Радваме феновете с тази игра. Надявам се да можем да побеждаваме отборите в тройката. Знаете, че там чисто футболно трудно се пробива.

Не искам да коментирам съдиите. Всички сме в тази среда, чувал съм, че не е важно само това, което показваш на терена.

Владимир Гаджев е футболист с качества. Само може да се радваме, че е в Берое. Мартин Камбуров е малко по-различен от другите – като манталитет. Изненадам съм от професионализма му и начина му на мислене. Радваме се за формата, в която се намира.

От много време тренирам здраво. Гледам да се храня нормално. Треньорите също помагат за добрата ми форма. Повиквателна за националния отбор винаги те прави горд. Знаеш, че правиш нещата както трябва. Очаквах тази повиквателна.

Левски играе добър футбол в момента. Побеждават с лекота отбори, които миналата година не успяха. Винаги има ентусиазъм и се гонят челните места всяка година. Ако задържат тази форма, може и да спечелят нещо. Левски има шанс за титлата. Ако играят така и в дербитата.

Не съм получавал предложение да се завърна в Левски. Но бих се завърнал. Това е клубът, който ме е отгледал. Дал ми е много във футбола. Имам договор с Берое. Гледам да се съсредоточа върху моя клуб. Ако имам късмет, защо не и трансфер в чужбина.

Най-краткият път към Европа е турнирът за Купата на България. Всеки отбор се бори да вземе Купата и да играе в Европа“, заяви Цонев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ