Етър: Чака ни „английска седмица“! Балъков се радва на хубавото време

Цска Етър (15) красимир балъков

“Английска седмица” предстои на “виолетовите”, които ще имат три поредни домакински мача в рамките само на седем дни. В неделя етърци посрещат “Славия” в 13-ия кръг на първенството, с което завършва реално и първият полусезон. Мачът е на 28 октомври от 15:00 ч. на стадион “Ивайло”. “Етър” до този кръг бе осми в класирането с 15 точки, а “белите” са точно пред него с 16 т.

В сряда на “болярите” предстои и осминафинален мач за Купата на България, в който посрещат “Верея” (Стара Загора). Играе се само един двубой по системата на елиминациите, който може да прати “Етър” на 1/4 финал. Следващата неделя, 4 ноември, от 17:30 ч. пък е домакинството срещу шампиона “Лудогорец”, с което се открива вторият дял на първенството.

“Предстои ни серия от мачове, които са изключително тежки и ще ни трябва голяма подкрепа. Призоваваме нашите привърженици да се активират и да ни дадат своята гореща подкрепа в тези три двубоя. Всеки един от трите сам за себе си ще е битка.

Започваме срещу “Славия”, добре е, че времето се оправи и е чудесно за мач, очакваме повече хора на стадиона да бъдат нашият 12-и играч. Двубоят срещу “Славия” е ключов, но мен не ме интересува кой на кое място е в класирането. Както съм казвал неведнъж, концентрираме се мач за мач, за да събираме максимум точки, а сметките ще ги правим като свърши полусезонът. Няма мач, в който да не излизаме за победа, надявам се да дадем всичко от себе си и с подкрепата на публиката да се поздравим с успех”, коментира главният мениджър Красимир Балъков.

В игра се завръщат защитникът Пламен Гълъбов и халфът Никола Колев, които не участваха срещу ЦСКА, тъй като са преотстъпени от този клуб. Наказани футболисти няма.

Главен съдия на мача “Етър” – “Славия” е Ивайло Стоянов с асистенти Мартин Венев и Мирослав Иванов, четвърти съдия е Георги Гинчев, а съдийски наблюдател – Ахмед Ахмед. Билетите са на цена 8 лв. за възрастни и 4 лв. за студенти, ученици и пенсионери и се продават на касата пред стадиона днес от 10:00 до 18:30 ч. В неделя касите и входовете на стадиона отварят от 13 ч.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ