Локо (Пловдив) ще спира голова суша срещу Витоша

7 Dni Sport27.10.2018
Септември Локомотив Пловдив (7)

Локомотив (Пловдив) няма право на грешка срещу Витоша, ако иска да прекъсне серията си от три поредни мача без победа, в които отборът записа едно равенство и две загуби.

Целта пред „смърфовете“ е място в Топ 6 през този сезон, която е напълно реална с оглед добрите резултати на тима до неотдавна. Ето защо Витоша изглежда перфектният съперник, който да върне футболистите на Бруно Акрапович на победния път.

Лошата новина за тях е, че „тигрите“ на Росен Кирилов също се намират в подобна позиция на пловдивските си колеги – записаха две последователни загуби в изминалите два кръга.

Другата неприятна новина за домакините е свързана с отсъствието на контузения голмайстор Анте Аралица, който пропуска мача. Това може да се окаже проблем, имайки предвид, че „смърфовете“ не успяха да вкарат гол в последните си 3 срещи.

Росен Кирилов пък няма да може да разчита на двама важни за Витоша играчи в лицето на Анти Рения и Наско Милев. Началото на мача е от 12,30 часа.

Вероятни състави:


Локомотив:
Луков, Петрович, Георгиев, Езе, Томашевич, Ангелов, Банович, Карагерен, Умарбаев, Буна, Илиев

Витоша: Василев, Гьонов, Милчев, Купенов, Гочев, Лазаров, Вълчанов, Котев, Христов, Садула, Долапчиев

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ