ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК: Дудова и Юсеин в схватки за световни титли!

1

Две българки си осигуриха участие във финалните схватки в своите категории на световното първенство по борба за жени в Будапеща.

Нашите момичета ще излязат на тепиха след 19:00 часа, като първо Биляна Дудова ще спори с китайката Ни Ронг за златото в категория до 57 кг, а в следващата (до 62 кг) Тайбе Юсеин ще се бори за световната титла с японката Юкато Кавай.

Гледайте решителните схватки ТУК.

По-рано през деня натурализираният арменец Айк Мнацканян стигна до полуфиналите на световното, след като спечели първите си три схватки на турнира в класически стил.

В категория до 72 кг той направи дебюта си с националното трико на България по най-добрия начин, след като преодоля последователно мароканеца Азиз Буалем с 9:0, Александър Максимович (Сърбия) с 5:3 и Хуцзюн Чжан (Китай) с 8:3. На полуфиналите негов съперник ще бъде световният шампион от 2016 г. и европейски от миналата година – Балинт Корпаси.

Николай Вичев (63) пък запази шансове за репешажите, а Недялко Петров (55) и Даниел Александров (82) приключиха рано участието си.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ