Треньорът на АЕК сложи Лудогорец редом с Леверкузен и отсече: Загубилият приключва с Европа!

1

Старши треньорът на АЕК Ларнака Антони Ираола в прав текст заяви, че загубилият от утрешният сблъсък между неговия отбор и Лудогорец от група А на Лига Европа, може да забрави за класиране във фазата на директните елиминации. И двата тима са с по две загуби след мачовете си с Байер (Л) и Цюрих и затова утрешният сблъсък в Ларнака е толкова важен за тях.

„Знаем, че срещу себе си ще имаме отбор, който е опитен в Европа и има много добри футболисти, затова трябва да изглеждаме много добре на терена. Казвам на играчите, че мачът ще е много труден, но ако загубим, може да забравим за класиране напред в турнира. Срещата ще се реши от детайлите, както бе и в предишните ни двубои. Лудогорец не се различава по нищо от другите два отбора в групата Леверкузен и Цюрих – силни са физически, играят на висока скорост, с което ще трябва да се справим, и имат много добри умения. Ние сме силни на контраатаки, особено когато защитната линия на съперника е изнесена по-напред“, коментира Ираола и призна, че двама играчи със сигурност ще пропуснат мача – Антониадис и Касес, но има надежди, че Мойсов и Акоран ще може да вземат участие.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ