Купил ли е вече Гриша Ганчев един от големите таланти в Първа лига? Шеф на Септември с екслузивен коментар за трансфера пред 7DS

Септември София Ботев Враца (2)

Здравко Димитров е първият футболист, с когото ЦСКА иска да се подсили през зимата, пише в днешния си брой „Меридиан мач“. Крилото на Септември впечатлява със силния си ляв крак, като за 9-те си мача този сезон в Първа лига записа едно попадение при победата с 5:1 над Черно море. 7DniSport.bg се свърза с директора в Септември Кристиян Добрев, който започна с това, че не е запознат с последните публикации, свързващи Димитров с трансфер на „Българска армия“.

„Не съм чел нищо и не знам какво е излязло по медиите, но не мисля, че в нашия клуб трябва да сме наясно с това кого следят от ЦСКА, това си е тяхна работа и те знаят най-добре от какви футболисти се нуждаят. Вярно е, че Септември е клуб, чиято цел е да развива младите играчи и да им дава шанс за изява, за да преминат в други отбори срещу трансферна сума. На този етап, гледайки класирането и последните резултати на нашия отбор, не мисля, че сме в позиция да продаваме скъпо своите футболисти. Вярвам, че можем да излезем от тежката ситуация и тогава всичко ще се промени – настроението в отбора, психологията… Разбира се, няма да стане с една победа, но първият успех винаги е началото“, каза Добрев пред 7DS. Той коментира и изказването от уикенда на Венци Стефанов, че в Септември се е напълнило с „бежанци, от които окото хваща страх“.

„Не знам какво г-н Стефанов разбира под бежанец или емигрант, но в нашия отбор играят много повече млади момчета, отколкото в неговия. Щом са ни победили значи имат по-добрите футболисти и  са по-силният отбор. Познаваме го и знаем как говори след победа и как след загуба“, каза Кристиян Добрев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ