Г-н Борисов, сам избирате: Един милиард евро или вечен покой на Витоша

бойко борисов

МОК дава 1 милиард евро на организаторите на такива олимпийски игри!

Думите са на развълнувания премиер Бойко Борисов при импровизираното представяне на кандидатурата на България за домакин на зимите младежки олимпийски игри през 20124 година. Или когато там ни предложи да посрещнем бъдещето на зимния елит президентът на МОК Томас Бах.

ОТЛИЧНО! И ТРАГИЧНО!

Защото тези от МОК не си поплюват! Днес ти предлагат, догодина идват да инспектират. И какво ще видят на Витоша? Съоражения в покой! Във вечен покой.

Интересно как Фандъкова ще обясни на Бах, че някакъв си Тома като директор на парка е прокарал такива условия за зимното му ползване, че днес като протестър да печели луди кинти от това да държи лифтовете в окаяно състояние.

След това откарваме президентът на МОК в Банско. И там вижда бах (на немски бах е поток) и мааму чакащи туристи.

Защото на Банско, дето Бах е гледал какви ли не световни купи, всъщност шайка зелени рекетьори не дават да има втори лифт. За да заработват задгранични кинти. Ей това как ще го разкажете на скъпия Бах, от когото Бойко Борисов очаква един милиард евро!?

Как ще му обясните, че в разгара на зимния сезон и олимпиадата с един лифт трябва да се качват 200-те най-добри млади алпийци, 350-те им хора треньорски щаб, над 600-те поддържащ такъв, делегати, съдии, останали спортисти? А, да, и още няколко хиляди туристи чакащи на опашка? Опс, да не забравим и 500-600 души персонал на състезанието.

Или ще ги редим в кабинките като в български филм – състезател, олимпиец, организатор, турист, състезател, олимпиец, организатор, турист…

Спонсорираните от еко-терористичната организация „Швейцарска държава” родни зеленикакви похарчиха през лятото каквото заработиха с миналогодишните протести. И с нетърпение очакват новите, за да понапълнят пеликанските си гушки. Че идва Нова година.

Но този път Бойко Борисов е време да удари по масата, а не да се крие зад гърбове на министри и НПО-та! Да разпореди експресно решаване на проблема с втория лифт на Банско и светкавично с тези на Витоша. Защото през 2021-а трябва да покажем, че вече имаме мощностите три години по-късно да станем олимпийска младежка столица. А справим ли се с това предизвикателство, крачката до истински олимпийски игри в България не е толкова голяма.

Или, ако говорим в цифри, щом една младежка олимпиада според Борисов вкарва в държавата милиард евро, представяте ли си колко носи истинска такава? Тома Белев, жена му и педеХрастите му цял живот патки да броят, не могат да ги изхарчат!

А щом те не могат да изхарчат едни пари, значи наистина идват много!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ