Славиша направи нещо, което нито един друг треньор за 104 години Левски не е правил! Това подлудява „синя“ България днес!

1

Левски е клуб със 104 години история, в които начело на отбора са били десетки треньори – и българи, и чужденци. Нито един от тях обаче не е правил това, което направи Славиша Стоянович днес, часове след поражението от Лудогорец, което свали „сините“ от върха в Първа лига. Сръбският специалист доказа, че „синята“ идея вече е влязла в сърцето му и използва официалният сайт на клуба, за да благодари на всички фенове на Левски.

Вижте обръщението на Славиша Стоянович:

„Левскари, за времето в което съм тук разбрах едно – вие сте сърцето на този клуб и най-големия импулс, за който всеки треньор и футболист може да мечтае. В гостуването на Лудогорец за пореден път се убедих, че публиката на Левски е най-великата и всеотдайна в България. Искам да изкажа искрената си благодарност за това, което направихте през 90-те минути.

Благодаря ви, че не спряхте да вярвате в нас, благодаря ви, че изминахте стотици километри, за да сте до нас. Благодаря ви, че ни давате увереност. За мен и футболистите е чест да сме част от това голямо и силно „синьо“ семейство. Единственото, за което всички съжаляваме е, че не ви зарадвахме с победа. Ние обаче сме с високо вдигнати глави, защото знаем, че ще сте до нас и в предстоящите битки. Още в следващите ни срещи ще дадем всичко от себе си, за да се реабилитираме и поднесем нови победи.

Благодаря ви, левскари!
За мен е чест!

Славиша Стоянович“

One comment

  • Станински

    21.10.2018 at 14:12

    Сегашният Леффски е основан от Томас Лафчис през 1992 г.За какви сто години и отгоре бълнувате кретени подуенски !? Или за вас, фактите и документите , нямат никакво значение ! Може би щото сте и до днес, агенти и доносници от ДС !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ