Джихад срещу Обертан в Делиормана! Разкриха за безпрецедентен разградски атентат срещу звездата на Левски!

пауло аутуори

Габриел Обертан ще бъде подложен на яростна атака от всички рендета в редиците на Лудогорец, начело с капитана Светослав Дяков и Яцек Горалски! Пауло Аутуори е наредил на всички дефанзивни футболисти на разградчани да ритат и мачкат звездата на Левски всячески, за да не може той да покаже играта си и да не успее да поведе своите към успеха. Аутуори е готов да жертва някои играчи и те да получат поредните си жълти картони от началото на сезона, само и само джихадът срещу Обертан да е успешен и бразилецът да си тръгне с победа от последния си мач в Лудогорец.

Още повече че Габриел е считан за лесно „чуплив“ футболист. Дори и по време на престоя си в Левски той често получава различни леки травми, които го вадят от игра за известно време, пише „България днес“. Така че в Делиормана не се притесняват особено и дали ще навредят на здравето на французина и в дългосрочен план, целта оправдава средствата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ