Ново попълнение със силни думи за Левски, Стоянович и сектор „Б“! Агентът му с шокиращо разкритие за заплатата му

Левски Локомотив София (9) Радост

Швейцарският футболист на Левски Давиде Мариани се изказа много ласкаво за „сините“, старши треньора Славиша Стоянович и София. Пред Аargauerzeitung.ch полузащитникът сподели, че преди да подпише на „Георги Аспарухов“ от клуба в продължение на три дни са го запознавали с всичко най-важно около Левски и столицата.

„Няма от какво да се оплача наистина, чувствам се много добре. Никога преди не бях ходил в България и не съм си помислял, че ще продължа кариерата си там. От Левски обаче ми отправиха оферта и ме убедиха, че това е добър шанс и да премина в по-силно първенство.

Където и да играем, основният цвят на стадиона е синьото. На всеки ъгъл феновете ме спират и ме питат могат ли да направят нещо за мен. Невероятно е колко много искат да ми помогнат. Това дава допълнителна мотивация, но те кара да се чувстваш и много по-отговорен“, казва Мариани, който специално благодари на Делио Роси за това, което е научил от него най-вече в дефанзивен план.

„Славиша Стоянович ми дава абсолютна свобода. Винаги играем атакуващо и искаме победата. Дори да изравним в 91-та минута се хвърляме за трите точки до края, а не се радваме на равенството“, казва швейцарецът за новия наставник на тима, а агентът му разкрива, че Давиде не е избрал Левски заради парите.

„От финансова гледна точка Левски му предложи толкова, колкото той взимаше и в предишните си два клуба в Швейцария. Във всеки клуб в Суперлигата Давиде можеше да печели повече“, казва Дино Ламберти, но Мариани всъщност мисли само за едно – шампионската титла.

„Знам накъде тича заекът. Концентриран съм върху кариерата си тук и върху това, че за първи път се боря за шампионската титла. Мисля, че с Левски сме на добър път“, завършва полузащитникът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ