Ще бъде ли 59-ата минута „златна“ за лъвовете довечера?

7 Dni Sport16.10.2018
11

България днес гостува на Норвегия в много важен мач от турнира Лига на нациите. Равенството устройва нашия отбор, но в лагера на „лъвовете“ са обединени около мнението, че ще играем за победа. Важното е да вкараме поне един гол, който много ще ни помогне, отбеляза и селекционерът Петър Хубчев.

Той трябва да очаква с голямо внимание 59-ата минута на двубоя с „викингите“. Защо точно 59-ата? Любопитно е да се отбележи, че 3 от головете ни в групата паднаха именно в този момент от срещите. България победи Словения като гост с попадение на Божидар Краев именно в 59-ата минута. След това подчинихме точно Норвегия. Голът отново беше отбелязан в 59-ата минута, този път в герой се превърна Радослав Василев. Изравнителното попадение срещу Кипър пък реализира Кирил Десподов. И то падна в тази минута, която се оказва късметлийска за нашите. След това Тодор Неделев донесе успеха със супер гол.

Ще бъде ли 59-ата минута щастлива за „лъвовете“ и довечера, остава да разберем…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ