В Разград може да си отдъхнат! Скоро Сухия ще може да разчита на Владо Стояноя

владо стоянов

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов е добре и скоро ще се завърне в Разград, където ще поднови тренировки със своите съотборници. Както е известно, в последните десетина дни той е в Барселона, където премина обстойни прегледи и няколко манипулации. Ако всичко е наред, Стоянов ще се завърне на терена през ноември, пише „Меридиан мач“.

Перничанинът замина за Барселона, тъй като контузеното му коляно се бе подуло. Вратарят се контузи тежко през март 2017 г., по време на лагер на националния отбор преди квалификация с Холандия, като след това претърпя няколко операции. В началото на септември Владо сподели, че травмата му е една от най-сериозните в сферата на спорта и е цяло чудо, че е успял да поднови тренировки. Надеждите бяха, че той ще се появи в игра през октомври. Очаква се завръщането му да бъде на мач на дублиращия тим, който се състезава във Втора лига.

Очаква се до края на годината Стоянов да намери отново място и в първия отбор на разградчани, който след мача с Левски официално ще бъде поет от сегашният помощник на Пауло Аутуори Антони Здравков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ