12-тите в света се прибраха – 20 часа полет не сломи настроението и радостта

BUL_Women_Airport_13_10_2018

След близо 20-часов път от Токио до София, женският национален отбор на България се завърна на родна земя след участието си на световното първенство по волейбол в Япония. Всички бяха уморени, но щастливи и излязоха с широки усмивки.

Представители на Българска федерация по волейбол и Националния фенклуб на България посрещнаха националките и ги приветстваха с красиви букети. Млади състезателки от ВК Марица (Пловдив) също бяха на летището като имаха възможността да се докоснат до своите идоли.

„Всичко, което правихме на световното, го правихме от сърце“, заяви при пристигането си капитанът на тима Христина Русева, която изрази удовлетворение от постигнатото на световното първенство. Радостта на Русева бе голяма, тъй като освен, че е на родна земя, тя видя за първи път и своята племеничка, която се роди в деня на заминаването за Япония.

Пропомняме, че обновеният ни и млад състав завърши на 12-о място в крайното класиране на световното първенствоза жени в Япония. Нашите момичета отбелязаха четири побди и пет загуби и направиха достойно представяне на мондиала.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ