Първото интервю на Гаджев в Берое! Заралии го измъкнали в последния момент преди друга сделка? (ВИДЕО)

гаджев

Владимир Гаджев даде първото си интервю като футболист на Берое пред Телевизия Стара Загора. Полузащитникът призна, че преминаването му под Аязмото е станало в рамките на няколко дни след разговори със старши треньора Александър Томаш и спортният директор Валентин Грудев. Както е известно, през последните седмици се спекулираше с трансфер на Гаджев в Царско село, Ботев Пд и чуждестранни клубове, но проектът на заралии е впечатлил най-много бившият национал.

„За някои трансферът може да е изненадващ, но така се стекоха нещата в последните няколко дни, че имах среща с г-н Томаш и г-н Грудев, с които седнахме, поговорихме и се разбрахме много бързо. За мен ще е удоволствие да работя с този екип и да съм част от Берое. Надявам се да вървим нагоре, защото затова сме събрани тук. Обстановката е страхотна, всички ме приеха много добре. Кога ще започна да играя, ще реши треньорът. Не съм в най-добрата си форма, но ще работя извънредно, за да вляза в ритъм“, каза  Владимир Гаджев.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО НА ВЛАДИМИР ГАДЖЕВ ВИЖТЕ ТУК


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ