Мистерията приключва утре! Нов футболист излиза за Левски срещу Локо Сф

ЦСКА Левски (28) Славиша Стоянович

Левски ще играе утре контрола с Локо Сф на „Герена“, която се очертава да е неофициалният дебют на последният нов футболист, който пристигна при „сините“ – бразилският нападател Луан Виана. До момента 21-годишният кариока е пълна енигма за феновете, тъй като единствено Славиша Стоянович и треньорският екип са го виждали в действие по време на заниманията. Луан е абсолютно непознат като качества и стил и заради липсата на скорошни клипчета с изявите му в ОАЕ, откъдето пристигна в Левски.

Иначе утре се очаква завръщането и на Божидар Митрев, който е излекуван от контузия в рамото. Шанс за изява ще получат и младоците Деян Иванов, Илия Димитров, Ивайло Найденов, Илия Юруков, както и футболисти, които напоследък са в „нафталина“ като Аймен Белаид  и Филипе Нашименто. Луи Нганиони също се очаква да играе.

Проверката със сигурност пропускат контузените Серджиу Буш и Ривалдиньо, а Паулиньо ще бъде запазен, за да не се рискува усложняване на травмата му в адукторите. Aут са и играчите, които имат ангажимент към различните национални гарнитури.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ