Второ БГ назначение в турски клуб за деня

eb60c2dcf7376a4267b5452f309f2f6ef63af67a

Още един българин ще влезе в треньорския щаб на елитния турски клуб Бурсаспор, пише вестник Олай в електронното си издание. Става дума за бившия национал и герой от Световното първенство в САЩ’94 Златко Янков, който заема пост в скаутския департамент на клуба. Малко по-рано директорът на школата на Берое (Стара Загора) Ивко Ганчев пое поста треньор на вратарите в Бурсаспор.

Златко Янков работи през миналата година като помощник-треньор на Самет Айбаба в Сивасспор, който сега е старши треньор на тима на Бурсаспор. Явно доволен от работата на бургазлията, Янков получава шанс да работи като скаут за съперниците и за селекцията на Бурсаспор. Той ще има още един турски колега и двамата ще си поделят задачите, пише още вестник Олай. Бурсаспор стартира лошо първенството, а точно преди паузата за националните отбори записа и първа победа, която ги изкачи на 14-о място с 8 точки.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ