Авиаторите удариха абсолютното дъно! Футболистът им – гол модел цели съдия с бутилка, фен псува шеф и яде бой пред стадиона

стойне манолов

Втородивизионният ЦСКА 1948 продължава да се компрометира по всякакъв начин. В снощния сблъсък с Царско село (1:1) футболистът им Емил Михайлов бе изгонен от резервната скамейка, защото хвърлил бутилка по главния съдия на срещата. Реферът не забелязал това, но помощникът му край тъчлинията сигнализира и Михайлов, който в миналото като футболист на Марек се снима и във фотосесия по бельо, получи директен червен картон. Футболистът е заплашен от сериозно наказание, защото в продължение на минута отказваше да се прибере в съблекалнята и влезе в допълнителни разправии със съдийската бригада.

Пред стадиона след края на мача не бе по-малко интересно. Фен на Авиаторите провокира собственикът на Царско село Стойне Манолов с обиди и псувни. Афектираният от съдийството в мача Манолов побесня и подгони привърженика, като се наложи да бъде укротяван от присъстващите на събитието полицаи. Провокаторът все пак бе „възпитан“ от бизнесмена по старомодния начин, че такива действия не са приемливи и няма да му се разминат.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ