Първо в 7DS: Пропадна поредният трансфер на Берое! Вижте причината

1

Спортно-техническото ръководството на Берое се отказа от португалския полузащитник Микаел Силва. Той пристигна на проби преди 10 дни, но така и не успя да впечатли старши треньора Александър Томаш. Халфът взе участие във всички тренировки под Аязмото. Показаното обаче не бе достатъчно да му бъде предложен договор. Микаел Силва е свободен агент и за последно е играл в португалския Униао Мадейра. Той е на 25 г. и е роден в Шилвеш. Играе като атакуващ полузащитник. Освен в Униао Мадейра е играл в Портимонензе и полския Завиша Бидгошч.

Проверка на 7DniSport.bg показа, че Мика, както е наричан футболистът в Португалия, е претърпял тежка контузия – скъсване на кръстните връзки в коляното, което го е извадило от терените за дълъг период от време и той все още не се намира в достатъчно добро физическо състояние.

Берое продължава своята подготовка за домакинството на Локомотив Пловдив. Мачът е в събота от 20:00 часа. Спортно-техническият щаб на заралии търси съперник за контрола по време на паузата в шампионата. Възможно е пак да бъде организирана учебна игра със сателита Миньор Раднево (Югоизточна Трета лига). След последния мач с Дунав в Русе (1:1) наставникът Александър Томаш бе доста критичен към поведението на играчите.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ