Бомба през октомври! Гласувай за любимия ти отбор! Спечели 500 лева с агитката си, бъди №1

7 Dni Sport03.10.20180
Марица Пловдив-Ботев Гълабово33 фенки

7DniSport.bg се влючва по безпрецедентен начин в живота на феновете в България през октомври!

Двете най-големи агитки агитка, най-организирани и най-гласували през октомври, ги очакват през ноември големи подаръци – 2 хореографии за по 500 лева.

Очакват ни през ноември и декември страхотни дербита: Локо Пд – ЦСКА, Левски – Ботев, Лудогорец – Берое, Пирин – Монтана, Добруджа – Литекс, Монтана – Локо ГО…Надяваме се да оцветим някое от тях с допълнителна хореография!

Парите ще бъдат предоставени от сайта ни и нашите партньори от А1 на агитките, които съберат най-много гласове през октомври в грандиозното ни допитване за определяне на отбора с най-голяма публика в 95-годишната история на „А“ група. Необходимо е само в допитването ни през октомври да се включат над 2 000 участници.

Анкетата продължава до юни, след което агитката-победител ще получи наистина невероятен подарък, какъвто никога не е даван. И който ще и помогне цяла година да е №1!

Дотогава всеки месец ще има допълнителни награди както за гласувалите, така и за най-големите и най-атрактивните агитки. Ще изненадаме и тези публики, които няма как да се преборят с големите, но запазват през годините колорита си.

Гласувайте с SMS на номер 194678 (Само за абонати на А1, 1,20 с ДДС), подкрепете своя отбор и публика и можете да спечелите! Както вие, така и приятелите от агитката!

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В АНКЕТА №1 В ИСТОРИЯТА НА ФЕНОВЕТЕ У НАС?

Отворете линка по-долу и вижте номера на вашия любим отбор.

Пратете го като текст на номер 194870 и вече сте в играта за наградите!

Вижте номера на вашия любим отбор тук:

Гласувай на 194870! Да определим отборът с най-голяма публика в България!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ