ЦСКА се подсилва солидно за мачовете на истината с Берое и Лудогорец

7 Dni Sport03.10.2018
ЦСКА, Фернандо Каранга, Енрике Рафаел, Жеферсон, Едвин Джеси

Левият бек на ЦСКА Жеферсон ще се завърне в игра в края на месеца. Прогнозите сочат, че той ще е готов за двубоя от 13-ия кръг срещу Берое. Дотогава бразилецът ще е напълно възстановен от контузията в бедрото си и ще може да запише 90 минути.

Мачът със заралии все още не е насрочен, но по предварителна програма ще се играе в уикенда на 27-28 октомври (събота или неделя). ЦСКА е гост в тази среща. Жеферсон има шансове да попадне в групата още за домакинството срещу Етър на 21 октомври (неделя), но едва ли ще се завърне на терена тогава.

В момента бранителят е в Щутгарт, където кара двуседмичен курс на възстановяване. Той ще се прибере в България в края на тази седмица и от понеделник ще поднови пълноценни занимания с отбора. Жеферсон ще се готви допълнително и по индивидуална програма в паузата за националите.

Левият бек се контузи на последната тренировка преди първия мач с Копенхаген в София на 9 август. Първоначално се очакваше той да се възстанови бързо, но е настъпило усложнение, поради което и бе изпратен в Щутгарт.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ