Два пъти по-голямата любовница на наш национал изригна: Аз съм богаташка въшлива (Снимки)

7 Dni Sport03.10.2018
ваня червенкова

Бизнесдамата Ваня Червенкова успя да разпали социалните мрежи. Всичко това тя направи само с един пост, който публикува в личния си фейсбук профил.

Думите й бяха придружени от нейни снимки, на които тя е с половинката си 26-годишният национал по джудо Даниел Дичев, като двамата, чиято разлика е 25 години, са еднакво облечени.

Червенкова сподели, че е „богаташка червива“. Но бизнесадамата далеч не говореше за пари. Ето какво написа тя (публикуваме думите й без редакторска намеса): „

Мдаа.. Аз съм богаташка! При това червива.. Винаги съм го знаела (но не винаги съм го осъзнавала) и не са ми били нужни доказателства.. Въшлива съм от Любов.. „ „Банките един ден ще фалират. Любовта не. Вложенията в Нейната “банка” никога не девалвират. Там няма инфлация. Заемът от банката на Любовта не се връща. Тази банка не ти дава, за да ти вземе (с лихвите). Тя ти взима фалшивото, за да ти даде истинското (с лихвите). Най-хубавото, което може да се случи на човек е банката на Любовта да го “притежава” целият.. Всъщност благословението не е в това дали имаш от Любовта или не (Тя е достъпна за всеки). Благословението се състои в това да осъзнаваш, че Я имаш, че не е даденост а подарък, доживот..“.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ