Хитът на Втора лига се удави в локвите в Горна след провалена дузпа, драма в последната секунда в Разград

Ботев-Локо Горна06

С победа на Локомотив (Горна Оряховица) и равенство в Разград завърши деветият кръг във Втора лига.

Железничарите спечелиха с 1:0 домакинството си на хита този сезон Струмска слава с попадение на Йордан Петев в 66-та минута. Радомирци можеха да стигнат до заслужено равенство 2 минути преди края на срещата, но Любомир Танев изпълни крайно несериозно отсъдената от рефера дузпа и Евгени Александров без проблеми улови.  Почти целият мач в Горна Оряховица се игра под проливен дъжд, а от самото начало по терена се образуваха огромни локви, които затрудняваха още повече двата отбора.

Поморие измъкна 2:2 от дубъла на Лудогорец в последната минута при гостуването си в Разград. Момчетата на Радослав Боянов първи поведоха в резултата в 39-ата минута с гол на Живко Петков. Малко след подновяването на играта – в 53-ата минута, Иван Йорданов възстанови равенството, а завърналият се след кратък престой в елитния Витоша (Бистрица) Ивайло Климентов изведе младите “орли” напред в резултата в 76-ата минута.

Разградчани вече виждаха как грабват трите точки, когато опитният Любомир Божинов се разписа късно в даденото от главния съдия продължение, за да фиксира крайното 2:2. Така Лудогорец 2 остана предпоследен в класирането, със скромен актив от 6 точки. Поморие пък запази петата си позиция. Тимът на Радо Боянов има 14 точки на сметката си, като е само на три от втория Монтана. Локо ГО и Струмска слава вече са 9-и и 10-и в подреждането с по 11 точки.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ