Ясен е първият зимен трансфер на Левски! Вторият май ще е на национал от Първа лига

ЦСКА Левски 2ро (49)

В Левски са решили кой ще е първият им зимен трансфер, съобщава днес „Тема спорт“. „Сините“ са убедени, че трябва да откупят от Рига правата на естонския халф Богдан Вашчук, на когото в последните седмици треньорът Славиша Стоянович все повече дава шанс за изява. Вашчук е на „Герена“ с договор за наем до края на годината, а с представянето си в мачовете до момента и тренировъчния процес полузащитникът е заслужил доверието на клуба.

Втората сделка, която изглежда възможно да се случи, е трансфер на вратаря на Локо Пд Мартин Луков. Според „Топспорт“, „сините“ следят изкъсо изявите на стража, който стигна до националния отбор с черно-бялата фланелка, след като пропусна почти целия минал сезон заради контузия. За момента контакт на ниво клуб-клуб няма, но от „Герена“ наблюдават стража под лупа, а за евентуален трансфер през зимата може да помогне фактът, че Луков е юноша точно на Левски и никога не е крил, че подкрепя „сините“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ