Тенис празник в Община „Елин Пелин“ (Снимки)

7 Dni Sport01.10.2018
1

Българска федерация по тенис, Община „Елин Пелин“ и Божидар Пампулов организираха демонстративни тренировки и открито занимание за деца от община Елин Пелин.

Събитието се проведе на 29 септември на кортовете на ТК „Елин Пелин“, а целта е всички деца и желаещи в общината да започнат да тренират тенис на корт. Участие взеха нац. треньор Даниел Ангелов заедно с националите до 12 г. от проекта „3Т – Тенис, Тийм Талант“ Александър Василев и Анас Маздрашки. Те проведоха демонстративна тренировка, а след това поговориха с децата и любителите на тениса.

Най-малките хванаха тенис ракета за първи път и проведоха първото си тенис занимание. От страна на ТК „Елин Пелин“ организатори бяха Божидар Пампулов и Петър Савов.

„Целта на събитето беше да се популяризира тениса в община Елин Пелин. Това е място, където има не малко деца и е чудесна възможност да се привлекат подрастващите за нашия чудесен спорт“, заяви Даниел Ангелов.

„БФТенис“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ