Официално: Ръководството на ЦСКА обяви дали ще прави чистка и ще сменя ли треньора

7 Dni Sport01.10.2018
Представяне нов треньор, ЦСКА, Нестор Ел Маестро, Пламен Марков

Ръковоството на ЦСКА излезе с официална позиция по въпроса, дали на дневен ред в клуба стои въпрос за чистки в отбора и треньорски рокади.

Ето цялото съобщение, което се появи преди броени минути на официалният сайт на „червените“.

„Армейци,

всички в клуба изключително много съжаляваме за загубата в дербито. Не успяхме да се представим на нивото, изискващо се за подобен мач, нито да отговорим на огромната подкрепа, оказана ни за пореден път от трибуните.

Искрени благодарности на всички фенове за всеотдайността и верността към армейската кауза! Спортно-техническите причини за неуспеха са си в нас. Ще вземем необходимите мерки да коригираме и подобрим играта и представянето си занапред.

В тази връзка заявяваме, че ръководството на клуба има доверие на спортно-техническия щаб и футболистите и ще продължи да им осигурява максимално добри условия за работа и спокойствие, за да разкрият своя потенциал. Чистки в отбора и треньорски рокади не стоят на дневен ред! Продължаваме да работим усърдно, за да постигне ЦСКА това, което неговите привърженици заслужават!“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ