Пуснаха в продажба билетите за България – Словения

7 Dni Sport01.10.2018
България Норвегия 2ро (4)

Билетите за домакинския мач на националния отбор по футбол в Лигата на нациите срещу Словения на 19 ноември, вече са в продажба, информират от БФС.

Двубоят ще се състои от 21:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“, а лоялните привърженици на „лъвовете“ отново ще имат възможност да се сдобият с пропуски на преференциални цени.

Всеки фен, закупил билет за предстоящия мач на България с Кипър (13 октомври, 21:45 ч.), получава автоматична 50-процентова отстъпка от стойността на билетите за двубоя със Словения. За да се възползва от промоцията, притежателят следва да въведе първите 19 цифри от баркода на билета за България – Кипър в полето „Код за ваучер“ на сайта на Eventim. Промо-кодът трябва да се въведе най-рано 24 часа след закупуването на пропуск за срещата с Кипър, за да бъде активен. Промоцията ще продължи до началото на самия мач на България срещу Словения.

Цените за двубоя са както следва:

Сектор „А“ – 30 лв.

Сектор „В“ – 20 лв.

Сектори „Б“ и „Г“ – 10 лв.

ВИП 1 категория – 200 лв.

ВИП 2 категория – 100 лв.

Продължава и продажбата на билети за втория мач на националите ни – срещу Кипър, на 13 октомври.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ