Валери Божинов от грешник в пророк! Ето какво споделил с капитана на Левски преди Вечното дерби

1
1

Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов влезе в ролята на пророк на мача ЦСКА-София и Левски. Точно преди седмица той си отбеляза автогол и изпусна дузпа срещу „червените“, когато тимът отстъпи с 0:2 в Монтана. След мача той предрече, че е възможно „сините“ са победят с автогол в дербито, както се и получи днес.

„Левски влиза с предимство в този мач. В момента отборът играе много добре. Аз казах на момчетата от ЦСКА-София, че ако играят както срещу нас, ще имат големи проблеми срещу Левски. Като левскар пожелавам на „сините“ победа в събота, дай Боже, с автогол на ЦСКА-София. Така ще бъде най-сладко, както стана срещу нас“, заяви Божинов след мача с „червените“. Той има 20 мача и 8 гола с екипа на Левски в своята кариера.
Ботев (Враца) – ЦСКА-София+129

Интересното е, че той се чул и с капитана на Левски Иван Горанов в навечерието на дербито, когато 26-кратните шампиони били на лагера, като му казал, че Левски ще бие с 1:0 след автогол.
Първа лига


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ