По-малко от 24 часа след загубата: Поискаха оставката на Ел Маестро!

ЦСКА Левски 2ро Ел Маестро

След загубата от Левски в голямото дерби на кръга в Първа лига, феновете на ЦСКА скочиха на треньора си Нестор Ел Маестро. Те обвиняват най-вече него за поражението, като единици от тях го бранят или хвърлят вината върху Витаутас Черниаускас, който си вкара автогол.

Огромна част от феновете призовават сърбина с английски паспорт да подаде оставка и да напусне още днес. Според тях загубата е „изцяло треньорска“, а любимият им отбор не е бил по-слаб в никой от мачовете си в последните години. Привържениците пишат, че Ел Маестро не може да мотивира играчите, сбъркал е постовете на играчите, състава в мача и не е имал никаква тактика.

Другото интервю на Ел Маестро: Скочи на съдията, обвини отбора си в слаб футбол и отсече: Няма да легнем да умираме!

„Не може с тези играчи да нямаш нито едно положение. Това да виждаш, че Тиаго е пълна скръб по крилото и да продължаваш там да го пускаш е пълно самоубийство“, пише възмутен фен.

Много от привържениците на столичния клуб изразяват желание ръководството да назначи българин на поста. Появяват се имената на Стойчо Младенов, Христо Янев и дори Милен Радуканов. Много и различни обиди валят по адрес на Ел Маестро. Привържениците вадят статистика, която показва, че треньорът няма нито една победа в 5-те си най-важни мачове начело на тима, като е записал 1 равен и 4 загуби, а головите положения са били едва 7.

„ЦСКА не е училище за чуждестранни ментета“, възмущава се „червен“ фен. Друг посочва, че бившият треньор на тима Стамен Белчев е с класи над сърбина. Трети се възмущава от изказването на Ел Маестро след мача, в което той заяви, че няма претенции към съдиите. „Ако беше Любо или Стойчо, щеше да попилее съдиите“, възмущава се фенът.

Sportlive.bg


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ