Изненада! Роси остана в София

1

Делио Роси вече не е треньор на „Левски“, но все още има сериозна връзка с България. Малката дъщеря на бившия наставник на „сините“ – Джулия, остана в София.

Причина за това е образованието й. Джулия се записа да учи медицина тук, след като баща й пое българския гранд преди малко повече от година. Наследничката на Роси се възползва от специалния прием на чуждестранни студенти за обучение в МУ-София. Обучава се на английски, макар че сериозно заляга и над уроците по български език. Къдрокоската завърши успешно първи курс и прекара лятото по плажовете в Италия.

Обратно на очакванията, че ще опита да продължи образованието си в родината си, тя се завърна в България. От средата на месеца Джулия съвестно посещава лекциите от втори курс в Медицинския университет. В свободното си време обикаля забележителностите и се забавлява със състудентите си. И не спира да пуска истории от преживяванията си в инстаграм.

За разлика от времето, когато баща й беше треньор на „Левски“, сега тя не живее на хотел. Наела е квартира в близост до университета.

Джулия е най-малкото дете на Делио Роси. Той има още две – син Дарио и дъщеря Грета. Каката на къдрокосата дари бившия треньор на „сините“ с първи внук в началото на месеца. Почти веднага след раждането на малкия Леонардо Джулия остави роднините си и хвана самолета за София заради започващите лекции.

Тя използва няколкото почивни дни около 22 септември, за да се прибере до Италия. Там се видя със семейството си и се порадва на племенника си. А от вторник отново е на студентската банка и слуша внимателно лекциите на преподавателите си.

„България днес“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ