Джеки за Ел Маестро: Нищо не разбира! Фалшив герой, който даже не си знае името

000021

Легендарният капитан на националния отбор и ЦСКА Георги Димитров смята, че вечното дерби утре ще завърши наравно. Двубоят на „червените“ с Левски е от 17:00 часа на „Васил Левски“, а Джеки даде мнението си пред Блиц.

„Кой е с предимство ли? Лудогорец, как кой? Мачът утре ще завърши наравно. Двата отбора се самоубиват, за да върви Лудогорец. Тези два отбора 5 години вече правят Лудогорец шампион. До Нова година Лудогорец губи точки и накрая е с 20 точки пред ЦСКА и Левски, които утре ще го докарат до хикс. Жалко за феновете“, каза Димитров.

Запитан, кои играчи на ЦСКА и Левски му правят впечатление, той отговори в типичния си стил: „Да ми правят впечатление ли? Че аз да не съм жена?“

Все пак той стана сериозен и каза кои футболисти изпъкват: „От играчи до футболисти има разлика. Това са само състезатели, които са попаднали в тимовия лист. Има голяма разлика. Иначе Кирчо Десподов изпъква, моят любимец. Треньорът обаче нищо не разбира от футбол (б.р. – Нестор Ел Маестро). Фалшив герой, който даже не си знае името, и не може да му намери мястото на Кирчо. Най-опасният играч на Левски е Обертан. Белаид също е опасен, ако го пуснат да играе. Той е най-опасният и за двата отбора. Белаид просто не знае къде е тръгнал“.

Накрая той бе помолен да даде прогноза, а той отново показа ексцентричния си нрав: „Ако назова точен резултат, ще кажат, че съм служител на тотото“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ