Драконите се заканиха на смърфовете и на Берое! Разкриха каква е целта пред отбора

Витоша Бистрица Дунав Русе (9)

Имаме шансове срещу Берое, който е силен отбор. Нужни са ни точки и те са най-важни за Дунав в момента. Това каза Цветомир Младенов, който пое Дунав след оставката на Малин Орачев. Срещата от 10-ия кръг на Първа професионална лига е от 15,00 часа на 30 септември /неделя/ в Русе.

„Трябва да покажем желание, мотивация и агресия“, каза още Младенов. Той обясни, че освен Глаусио Силва, който е с контузия, всички останали футболисти са здрави и ще може да разчита на тях за предстоящия двубой. Младенов коментира, че е важно Дунав да излезе от състоянието, в което се намира, и да печели точки. По думите му всеки, който обича отбора, трябва да даде своята подкрепа. „Не съм тук, за да преча, а да помогна на Дунав. И това го правя с голямо желание“, заяви Младенов. По повод на жребия за осминафинала за Купата на България Младенов коментира, че до този мач има време, като Локомотив (Пловдив) е преодолим отбор.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ