Миодраг Пантелич разкри кои са трите коза на Левски преди мача с ЦСКА

Локо Пд-Левски 27

Миодраг Пантелич е един от футболистите, които феновете на Левски винаги ще помнят. Сърбинът сподели очакванията си преди предстоящия мач с ЦСКА тази събота, като първо разкри дали смята, че „червените“ може да са същият клуб от неговото време.

„Може да се каже. Без значение какво се случва с процесите в другия клуб, те носят името ЦСКА, нагласата е по-различна сред публика, треньори и футболисти, следователно приемам мачът за дерби. Помня много добре първото си дерби. Стадионът беше пълен, мачът беше с голямо значение за титлата. Ако не се лъжа, Гонзо вкара победния гол, победихме с 2:1. Голяма радост настъпи, лудница! Мисля, че с тази победа Левски си осигури спечелването на шампионската титла“, каза Пантелич в интервю за „Топспорт“.

Той даде мнението си и за двамата треньори. „Трудно е да посоча кой е по-добрият отбор в момента, тъй като не познавам особено ЦСКА. Не съм наясно с качествата на футболистите им. Следя обаче Славиша Стоянович от времето, когато беше начело на Цървена Звезда. За Ел Маестро знам само от биографията му, нямам лични наблюдения върху начина му на работа. Славиша направи страхотно впечатление, докато беше начело на Звезда. Той е треньор, който публиката на Левски би харесала. Обича отборите, които води да налагат атакуващ стил на игра. Да доминират и да създават много положения. Виждам, че прилага този стил и в Левски. Отборът играе по-добре от момента, в който той стана треньор. Ел Маестро пък заслужава внимание, защото е спечелил толкова точки с ЦСКА, колкото има и Левски. Очаква ни дерби с двама интересни и добри треньори на пейката. Силите са много изравнени, поне според класирането и резултатите на двата отбора. Искам, разбира се, Левски да спечели, защото победа в дербито ще даде допълнително самочувствие и увереност на отбора в преследването на титлата“, каза Пантелич.

Накрая той разкри и кои са козовете на Левски: „Има трима футболисти, които бих отличил – Габриел Обертан, Жерсон Кабрал и Давид Яблонски“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ