Чуждестранен клуб, изкарал огромна печалба от бивша звезда на Левски, пожела втори ас на сините

Левски Олександриа (32)

Турският Коняспор проявява интерес към крилото на Левски Жерсон Кабрал, разкриха от „Герена“. Комшиите ще пратят свой хора в събота на стадион „Васил Левски“, за да гледат играта на национала на Кабо Верде в дербито с ЦСКА. От Коняспор се надяват с Кабрал да направят втори „син“ удар, след като преди година привлякоха Мехди Бурабия, пише Меридиан Мач.

Французинът беше купен за около 500 000 евро, а след това продаден.за 5 пъти по-висока сума в Серия А на Сасуоло. Припомняме, че около трансфера на Бурабия в Турция имаше сериозен скандал, след като халфът отказа да играе за Левски, оправдавайки се с отношението на „сините“ феновете към чужденците. Реално обаче Мехди беше впечатлен най-вече от заплатата, предлагана му от Коняспор.

Както вече съобщихме в събота на Националния стадион ще има и скаути на друг турски клуб – Касъмпаша. Доскорошният лидер в елита на комшийското първенство праща свой хора за звездата на Левски Габриел Обертан. Припомняме, че договорът на французина със „сините“ изтича в края на сезона. Това значи, че ако преговорите за нов контракт не се развиват добре, ще е в интерес на Левски Обертан да бъде продаден през зимната пауза. Скаутите на Касъмпаша, където към днешна дата играе родният национал Страхил Попов, ще бъдат доведени в България от мениджъра Несим Нешадов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ