Шеф в Левски жегна Делио Роси и избухна срещу футболист, избягал от Герена в ЦСКА: Долна и гнусна постъпка, не му прави чест!

Спас Русев

Директорът на ДЮШ на Левски Даниел Боримиров говори пред спечеленото дерби между „сините“ и ЦСКА до 15 години.

Неговият отбор се наложи с 2:1 над своя съперник. Той не пропусна да направи сравнение между сегашното състояние на мъжкия отбор на Левски и това, което беше при Делио Роси.

„Заслужена победа, показахме повече аргументи. Създадохме и повече положения от противника. Мачовете срещу „червения“ отбор винаги имат голям заряд. Винаги стават интересни мачове с тях. Радващото е, че победихме. Нашите привърженици се държаха напълно нормално. Тъй като съм в комисията за детско-юношески футбол, ще предложа техен човек да свири следващия мач, за да нямат претенции. Възмутен съм, че имат претенции след всяко съдийско отсъждане. Тези момчета имат бъдеще. Радвам се, тъй като 2003-та година е една от най-силните ни възрастови групи. Ще се радвам до година-две тези деца да играят в мъжкия отбор.

Боримиров говори и за големия талант, избягал при „армейците“ – Марк-Емилио Папазов. Младокът вчера успя да се разпише във вратата на Левски, но загуби от вече бившия си отбор.

Марк-Емилио Папазов не е споменавал какви проблеми има. Не му прави чест. Постъпката му бе доста долна и гнусна. Когато се върна от Италия, нивото му бе доста ниско. Майка му дойде да се моли на треньора, за да се върне в Левски. Ние му подадохме ръка, а той постъпи долно. Той вече е минало за нас. Школата на Левски работи добре. Това мога да го заявя в прав текст. Можете да направите един анализ и да видите колко футболисти на Левски играят в елита на футбола. Натъжава ме, че играят в елита, а не в Левски, но други хора взимат решенията. Левски е коренно различен от това, което беше при Делио Роси“, каза Боримиров, цитиран от „Канал 3“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ