Ожесточената битка за Купата продължава с нова порция зрелища! Имат ли сили джуджетата да препънат грандовете?

11

Шампионът Лудогорец започва днес участието си в турнира за Купата на България. Вчера място на осминафиналите си осигуриха ЛевскиЦСКА-СофияЛокомотив (Пловдив)Витоша (Бистрица)Локомотив (София)БероеЕтър и Струмска слава. Дншената програма от фазата на 1/16-финалите включва 5 мача, като освен разградчани в надпреварата се включват още 4 елитни тима – Ботев (Пловдив)Черно мореДунав и Ботев (Враца).

Лудогорец ще гостува на втородивизионния Несебър от 16:00 часа и не е изненада, че старши треньорът Пауло Аутуори ще направи няколко промени в състава в сравнение с победата в Коматево преди няколко дни. Очаква се шанс като титуляр да получи Якуб Шверчок, а от първата минута може да започне и бразилското попълнение Жуниор Брандао.
Домакините от Несебър няма да могат да разчитат на голмайстора си Иван Цачев, който е наказан. Тимът се представя колебливо от началото на сезона и има 8 точки след 8 кръга във Втора лига.

Носителят на трофея за 2017 година Ботев (Пд) излиза в София срещу ЦСКА 1948. “Канарчетата” ще бъдат без контузените Кристиан Димитров и Радослав Терзиев, а старши треньорът Николай Киров планира за първи път през сезона да пусне Димитър ПирговИван ЧворовичДжонатан Перейра и Васил Шопов също ще стартират в двубоя на “Васил Левски”.

Много неизвестни крие мачът между един от фаворитите във Втора лига Арда и Черно море. Дунав ще гостува на Локомотив (Горна Оряховица), а Черноморец (Балчик) ще е домакин на Ботев (Враца).

Купа на България, 1/16-финали: 

От 16:00 часа:

Несебър – Лудогорец

Арда – Черно море

От 17:00 часа:

Локомотив (ГО) – Дунав

От 18:00 часа:

Черноморец (Балчик) – Ботев (Враца)

От 19:00 часа:

ЦСКА 1948 – Ботев (Пловдив)


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ