Инфарктна драма в Гълъбово! Бистришките тигри триумфираха след 18 удара от бялата точка

Славия Витоша Бистрица (9)

Най-голямата драма от  1/16-финални срещи в турнира за Купата на България в досегашните турнирни битки се разигра  на стадион “Енергетик” в Гълъбово.Местният Ботев и Витоша (Бистрица)  не успяха да си отбележат гол след 120 минути игра и се наложи да излъчат победителя след рулетката на дузпите.

При изпълнението на 11-метрови удари  по-здрави нерви показаха играчите на Росен Кирилов, които девет поредни пъти стреляха безпогрешно. Момчетата на Никола Николов отговаряха подобаващо на точните изпълнения на Бистришките тигри, но при деветия удар от бялата точка нацелиха гредата и загубиха мача.

Гостите доиграха срещата с девет души, след като червени картони получиха Кристиян Кочилов и Лъчезар Котев. Затова се наложи деветата, оказала се последна и победна дузпа, да бъде изпълнена от вратаря Николай Георгиев.

Миналата година Ботев (Гълъбово) измъчи сериозно в тази фаза на турнира не кой да е, а Левски, като тимът от Втора лига капитулира чак в 111-ата минута след гол на Антонио Вутов. Витоша пък отпадна отпадна от турнира след поражение с 0:1 като гост на Литекс.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ