Стоянович издърпа ушите на „сините“ на „Лаута“ и захапа Ел Маестро за прогнозата му за дербито

Куклен-Левски 03

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович издърпа ушите на своите играчи, които според него са се държали апатично 35 минути в мача с Атлетик (Куклен) – до пропуска на третодивизионния състав пред вратата на „сините“. Едва след това столичани са показали истинското си лице.

“В моя отбор няма титуляри и резерви. Едни досега са играли повече, други – по-малко. Доволен съм от второто полувреме и най-вече от резултата. Имаше известно притеснение, тъй като първото попадение дойде едва в 41-ата минута. Събудихме се едва след като съперникът изпусна чиста ситуация за гол. Дотогава бяхме лежерни и отпуснати. Не бива да допускаме подобно поведение. В никакъв случай обаче нямаше подценяване”, коментира Стоянович.

“Сержиу Буш е много добър футболист и като всеки такъв има моменти, в които не е в най-добрата си форма. Надявам се, че този гол ще му даде възможност да започне да бележи отново. Хареса ми как се представиха Атанас Кабов и Станислав Иванов. Доволен съм. Юношите на Левски имат потенциал. Трябват им само време и спокойствие. Поздравявам и съперника. Един добре организиран отбор, който поддържаше напрежението, докато имаше сили”, каза още наставникът на “сините”, който захапа треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро, който заяви, че Левски е фаворит в предстоящото дерби в събота.

“Сега ни предстои сериозен тест – най-големият мач в България. В следващите дни до мача вниманието ни ще е насочено изцяло към този двубой. Лукав треньор е Нестор Ел Маестро, след като посочва нас за фаворити преди този двубой. Аз фаворит нямам. Знам само, че трябва да сме през всичките 90 минути концентрирани”, завърши Славиша Стоянович.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ