Президентът на Дунав официално обяви наследникът на Орачев и намекна за нов трус в клуба: Който иска, да ме смени! Уморих се!

доктор симеон симеонов

Президентът на Дунав Русе д-р Симеон Симеонов обяви, че треньорът Цветомир Младенов ще получи картбланш от ръководството. Младият наставник, който замени Малин Орачев, дебютира с равенство 1:1 при гостуването на последния Верея. Очакваше се той да е временен вариант, но Симеонов заяви, че това не е така.

„Доминирахме напълно и заслужавахме победата. За съжаление не се получи. Допуснахме наивна грешка в защита. Важното бе, че отборът показа характер и се бори до последно. Ще поздравя момчетата за сърцатата игра. Заслужават добри думи“, каза Симеонов пред русенския в. „Утро“.

„Нима мислите, че аз съм доволен от резултатите дотук? Никой не е доволен – нито аз, нито публиката, нито играчите и треньорите. С изключение на хейтърите. Вариантът с Цветомир Младенов вече не е временен. Какво да направим – да води отбора в един мач и да го сменим с друг ли? Къде ще отиде авторитетът му? Като ръководство смятам, че решението да му дадем шанс, е правилно. Младенов ще бъде начело на отбора и в следващите мачове“, каза президентът, като не уточни бройката им и времето.

„Футболът не е лек и лесен ангажимент. Който има други идеи и се чувства готов да поеме клуба, нека да заповяда, да чертае политика, да прави рокади. Мястото за президент на Дунав е свободно. Не го казвам като демонстрация, нито като обиден. Вече девета година съм във футбола, като време и нерви тези ангажименти ми струват страшно много. Пак казвам, който желае, да заповяда! Аз ще помагам с каквото мога. Аз съм реалист и мога да кажа, че изоставаме в много посоки – с базата, школата, кадрите. Правим всичко възможно да наваксаме изоставането. Да, чувствам се изморен и изчерпан, сигурно не взимам най-важните решения. Но някой трябва да поеме отговорност и аз го правя“, добави д-р Симеонов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ