Какво завръщане за Фернандо Каранга! Героят на сектор „Г“ няма да иска да си го спомни никога

1

Бившият нападател на ЦСКА и любимец на феновете на „червените“ Фернандо Каранга се завърна на терена след наказание от 7 мача. В третия си мач за китайския си отбор Хенан бразилецът получи червен картон и отнесе тежката санкция, която изтече едва вчера. Завръщането си обаче Каранга няма да помни с нищо добро, защото тимът му инкасира тежка загуба като домакин от Шандон Луненг с 1:4. Бразилецът остана на терена през всичките 90 минути, като даде асистенция за почетното попадение, но  направи няколко сериозни пропуска. Първият дойде в 18-та минута с глава, като само сантиметри разделиха бразилеца от третото му попадение в Суперлигата при резултат 1:0 за Шандон.

В 26-та Каранга бе изпреварен за дълга топка от вратаря на съперника, но негов съотборник я върна в наказателното поле, където бразилецът отново не успя да се разпише, този път отклонявайки с коляно. 10 минути след това Шандон поведе с 2:0, а в 58-та минута с глава Каранга отново прати на сантиметри покрай гредата.

В 64-та минута бившият №9 на ЦСКА спечели дузпа за своите, след като получи удар от вратаря. Наказателният удар бе пропуснат от другия бразилец в тима – Иво. В 77-та всичко в мача стана ясно след гол за 3:0 на Диего Тардели, а само 3 по-късно Каранга се отчете с най-полезното си действие в мача – извеждащо подаване за Кристиан Басогог, което бе превърнато в гол за 1:3. В 87-та минута Тардели оформи крайното 4:1 за Шандон, с което тимът се върна на четвърто място в класирането. Хенан на Каранга пък е 15-и от 16 отбора, като в актива си отборът има 19 точки и е само на 2 от спасителното 14-о място.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ