Обявиха съставите на Септември и Локомотив (Пловдив)

септември - етър (18)

Септември (София) ще направи нов опит да спре стремглавото си пропадане в Първа професионална лига. Днес в 17:30 часа възпитаниците на Николай Митов приемат Локомотив (Пловдив) в среща от 9-ия кръг. Столичани се намират в много негативна серия от 5 поредни загуби и силно се надяват да променят тази тенденция.

В същото време Локомотив идва в София в приповдигнато настроение след победата с 1:0 над лидера Левски в миналия кръг. Пловдивчани показват израстване с всеки следващ мач и постепенно започнаха и да се изкачват в класирането. Сега те се надяват да продължат с добрите си игри и да прибавят нови три точки в актива си.

Двата тима нямат много срещи помежду си на ниво Първа лига. В досегашните 6 сблъсъка статистиката е напълно изравнена – по 2 победи за всеки и 2 ремита. Локо обаче все още няма успех в София, където може да се похвали с 2 равенства и 1 поражение.

Домакините нямат проблеми с контузени или наказани. Очаква се те да излязат в състав Галев под рамката и Стоянов, Бенга, Добрев и Георгиев в защита. Алвеш и Чандъров ще действат в средата на терена, а Димитров и Байду ще започнат на крилата. Атаката ще води Гади, а зад гърба му ще го подкрепя Галчев.

В същото време Локо е без контузения Димитър Везалов. Така на вратата ще стартира Луков и пред него карето Пертович, Георгиев, Езе и Томашевич. Умарбаев и Ангелов ще са двамата дефанзивни полузащитници, а Илиев ще бъде в ролята на плеймейкър. Карагерен и Буна ще оперират по крилата, а на върха на атаката ще действа Аралица.

Първа професионална лига, 9 кръг:

СЕПТЕМВРИ (СОФИЯ) – ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Състави:

СЕПТЕМВРИ: Валентин Галев, Иван Стоянов, Александру Бенга, Васил Добрев, Фабиано Алвеш, Асен Чандъров, Борис Галчев, Здравко Димитров, Ишмаел Байду, Крис Гади

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ): Мартин Луков, Милош Петрович, Асен Георгиев, Стивън Езе, Йосип Томашевич, Янко Ангелов, Парвиз Умарбаев, Абделхаким Буна, Бирсент Карагарен, Димитър Илиев, Анте Аралица

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ