В чужбина полудяха по звезда на Левски! Няма да повярвате в коя държава ще заиграе перлата на сините през лятото според местно издание

Левски Олександриа (32)

„Ще видим ли Обертан да направи четвърти опит на Острова през лятото при раздаването на картите“, обяви английското издание „Шут“ в рубриката си „Къде са те сега?“, цитирано от Меридиан Мач. Този път тя бе посветена на звездата на Левски.

„Той има три асистенции до момента за девет мача с Левски досега. Договорът му изтича през лятото на 2019 година“, отчита медията.

„През 2009 година той се присъедини към Манчестър Юн от Бордо срещу 3 млн. паунда. Крилото, което е бивш национал на франция до 21 години, престоя две години в „Театъра на мечтите“, в които вкара един гол и записа 27 мача във всички турнири за „червените дяволи“ преди да бъде продаден на Нюкасъл“, продължава медията, която отчита, че не е разкрил напълно потенциала си и в останалите два клуба на Острова – Нюкасъл и Уигън.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ